top of page

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
(FAMILY DENTISTRY)

Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για όλη την οικογένειά σας. Να είστε σίγουροι ότι θα καλύψουμε όλες τις οδοντιατρικές σας ανάγκες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η οικογένειά σας θα ενταχθεί στη δική μας!

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ
 

Η Παιδοδοντία εστιάζει στην φροντίδα των νεογιλών, αλλά και των μόνιμων  δοντιών, μόλις αυτά αρχίσουν να ανατέλλουν. Στα ιατρεία μας,  καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να νοιώσουν τα παιδιά, άνετα και ασφαλή, ώστε να μετατρέψουμε μια πιθανόν αγχώδη κατάσταση, σε μια άνετη και αποδεκτή από το παιδί, οδοντιατρική συνεδρία.

Ο στόχος ενός προληπτικού προγράμματος για παιδιά είναι η αποφυγή εμφάνισης τερηδόνας. Γι’ αυτό το λόγο συνιστάται η εφαρμογή των SEALANTS.

 

Τα SEALANTS είναι προληπτικές καλύψεις οπών και σχισμών. Είναι άχρωμες ή λευκές επιστρώσεις υλικού που τοποθετούνται στις μασητικές επιφάνειες των οπίσθιων δοντιών με σκοπό να προστατεύουν τις περιοχές αυτές από τερηδόνα.

Οι καλύτεροι αθλητικοί νάρθηκες κατασκευάζονται από τον οδοντίατρο σε πολλά χρώματα και σχέδια. Έχουν εξαιρετική συγκράτηση, φοριούνται άνετα από τον αθλητή και δίνουν την δυνατότητα ομιλίας, αναπνοής και κατάποσης. Με την κατάλληλη φροντίδα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αρκετές αθλητικές χρονιές!
Ο αθλητικός νάρθηκας δεν προστατεύει μόνο τα δόντια, τα χείλη και τα ούλα των αθλητών αλλά αμβλύνει τις ασκούμενες δυνάμεις κατά την στιγμή του χτυπήματος ή τις πτώσεις τόσο στην κάτω γνάθο, στην άρθρωση της κάτω γνάθου όσο και σε όλο το κρανίο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των κακώσεων στα οστά, στα μαλακά μόρια και στον εγκέφαλο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΘΟΡΙΩΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

ΕΜΦΡΑΞΕΙΣ ΔΟΝΤΙΩΝ

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΝΕΟΓΙΛΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ

SEALANTS

- Τι είναι τα SEALANTS;

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΝΑΡΘΗΚΕΣ

received_1029818510547449-990x1024.jpeg
shutterstock_1515575510-1.png

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚH

ΑΟΡΑΤΟΙ ΝΑΡΘΗΚΕΣ

Οι αόρατοι νάρθηκες είναι μια τεχνολογική επανάσταση στην ορθοδοντική, που με μεγάλη ακρίβεια καθοδηγεί την σταδιακή και ελεγχόμενη μετακίνηση των δοντιών προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε, ακολουθώντας ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας που έχει επιλέξει για εσάς ο οδοντίατρος. Θεωρείται ανώδυνη και άνετη θεραπεία, αφού οι νάρθηκες κατασκευάζονται από υπολογιστή και μετακινούν τα δόντια με ήπιες, ακριβείς και ελεγχόμενες δυνάμεις, χωρίς να προκαλούν πόνο ή δυσφορία στους ασθενείς. Εφόσον η θεραπεία ολοκληρωθεί, θα έχετε το χαμόγελο που επιθυμούσατε.


- Πως διατηρώ το θεραπευτικό αποτέλεσμα με τους αόρατους
νάρθηκες;

1. Να φοράτε τους νάρθηκες 20-22 ώρες την ημέρα.
2. Όταν τελειώσει η θεραπεία, να φοράτε τον νάρθηκα για να διατηρηθούν τα δόντια στη νέα θέση.
- Πόσο καιρό διαρκεί η θεραπεία;
Εξαρτάται από το πόσο σύνθετο είναι το πρόβλημα. Για μικρότερα προβλήματα ο χρόνος θεραπείας είναι μικρότερος. Πάντα ψάχνουμε για την μικρότερη σε διάρκεια και πιο εύκολη λύση.

ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ (ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ)

ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΛΕΥΚΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ

ΝΑΡΘΗΚΕΣ ΒΡΥΓΜΟΥ

Εάν σφίγγετε ή τρίζετε τα δόντια σας στον ύπνο, η κατασκευή ενός νάρθηκα βρυγμού είναι η ιδανική λύση για σας. Ο νάρθηκας βρυγμού είναι μια ειδική κατασκευή από διάφανο σκληρό ακρυλικό, η οποία καλύπτει τις μασητικές επιφάνειες των δοντιών στην άνω ή στη κάτω γνάθο. Η χρήση του νάρθηκα προστατεύει τα δόντια από την αποτριβή, μειώνει την κινητικότητά τους και προστατεύει τις προσθετικές εργασίες από κατάγματα λόγω καταπόνησης.

-retainer-vs-night-guard.jpeg

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
(COSMETIC DENTISTRY)

Είτε γιατί τα δόντια σας πλέον έχουν κιτρίνισει ή λείπουν ή έχουν φθαρεί, η Αισθητική Οδοντιατρική συνδυάζει επιστήμη και τέχνη 

για να βελτιώσει το χαμόγελο σας εύκολα γρήγορα και ανώδυνα. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε αλληλοσυμπληρώνονται

και είναι οι ακόλουθες:

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ
ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ
ΝΑΡΘΗΚΕΣ ΒΡΥΓΜΟΥ
dentist-melbourne-slider.jpeg

ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Τα κίτρινα δόντια σας στεναχωρούν; Αφήστε μας να βάλουμε την λάμψη στο χαμόγελό σας! Η λέυκανση μας είναι εύκολη και μη επεμβατική και μπορεί να αφαιρέσει χρόνιους λεκέδες και δυσχρωμίες σε μια μόνο θεραπέια.

Natural and attractive

SMILE with Teeth Whitenning

ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕΣ / ΓΕΦΥΡΕΣ ΖΙΡΚΟΝΙΟΥ 

Οι ολοκεραμικές στεφάνες/γέφυρες, είναι η κορυφαία επιλογή για μια προσθετική αποκατάσταση. Η απουσία μεταλλικού σκελετού, χαρίζει άψογη αισθητική απόδοση και φυσικότητα σε αυτές τις αποκαταστάσεις, οι οποίες μπορούν πλέον να μιμηθούν την διαφάνεια και την αντανάκλαση του φωτός ενός φυσικού δοντιού.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

- Άρτια αισθητικά αποτελέσματα

- Άψογη πρόσφυση στα ούλα

- Καλή αντοχή στον χρόνο

- Απουσία αλλεργικής αντίδρασης

- Δεν απορροφά χρωστικές

Fotolia_118630846_Subscription_Monthly_M.jpeg
Image of a happy young excited emotional man posing isolated over white wall background. L

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΟΥΛΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ (BONDING) 


 

Πρόκειται για μια συντηρητική διαδικασία κατα την οποία συγκολλάται σύνθετη ρητίνη πάνω στο δόντι. Ετσι επιτυγχάνουμε το κλείσιμο κενών μεταξύ των δοντιών, την τροποποίηση του σχήματος, αλλαγή του χρώματος και την αποκατάσταση καταγμάτων των δοντιών κ.α.

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Oι όψεις πορσελάνης είναι πολύ λεπτά φύλλα πορσελάνης που συγκολλώνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών και κατασκευάζονται απο τον οδοντοτεχνίτη.
 

ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
(GENERAL DENTISTRY)

​Ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο, ξεκινάει με τακτικές οδοντιατρικές εξετάσεις για την διατήρηση της στοματικής υγείας

και τον εντοπισμό πιθανών οδοντικών προβλημάτων.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ
ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕΣ
ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ/ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

- ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ​

- ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΟΝΤΙΩΝ ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ

- ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕΣ ΖΙΡΚΟΝΙΟΥ

- ΟΛΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ

- ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

- ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ

- ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Δίνουν την λύση εκεί που δεν υπάρχουν πλέον δόντια να στηρίξουν στεφάνες και γέφυρες, λύνοντας προβλήματα με τον πιο μόνιμο τρόπο και με πολύ μεγάλη χρονική διάρκεια.

Στα ιατρεία μας τοποθετούμε εμφυτεύματα με απόλυτη επιτυχία απο το 1997. Η τοποθέτηση γίνεται σε συνεργασία με εξιδικευμένο γναθοχειρουργό στον χώρο μας, εύκολα και ανώδυνα, ελαχιστοποιώντας έτσι την ταλαιπωρία για τους ασθενείς μας στο ελάχιστο δυνατό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις νέες φιλικές τιμές μας, αλλά και να πληροφορηθείτε τις δυνατότητες που δημιουργούνται απο τον επαναστατικό αυτόν τομέα της οδοντιατρικής.

EΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

 

ΓΝΑΘΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

 

Στα ιατρεία μας υπάρχει η δυνατότητα:

- ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

- ΑΚΡΟΡΙΖΕΚΤΟΜΩΝ

- ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΕΓΚΛΕΙΣΤΩΝ

- ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΚΥΣΤΕΩΝ

 

Κι όλα αυτά, ανώδυνα, σε ένα άνετο περιβάλλον, ώστε ακόμη κι αυτές οι  μικροεπεμβάσεις να παύουν πια να σας αγχώνουν.

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

- ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ

- ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΥΛΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΤΙΔΑΣ

 

emfyteymata.jpeg
Senior couple smiling..jpg

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
(FACIAL AESTHETICS)

Ομορφιά και Αντιγήρανση Προσώπου με Σύμμαχο τον Οδοντίατρο σας!

​Σήμερα o αισθητικός ρόλος του οδοντιάτρου έχει επεκταθεί και στην περιστοματική περιοχή, περιλαμβάνοντας την

αισθητική των μαλακών μορίων.

shutterstock_1728052735.jpg

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ PRP/PRF
ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΒΟΤΟΧ
ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ/ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το Υαλουρονικό Οξύ, η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP/PRF, ακόμη και το Botox βρίσκουν εφαρμογή σε περιοχές όπως τα χείλη, το περίγραμμα του προσώπου, οι γραμμές μαριονέτας, οι ρινοπαρειακές αύλακες, επιφέροντας όχι μόνο την εξάλειψη των επιδράσεων του γήρατος στο πρόσωπο, αλλά και την επίτευξη ενός αισθητικά άρτιου αποτελέσματος που γυρνάει τον χρόνο πίσω.

 

 

Beauty 

is about enhancing 

what you have.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ
ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ PRP/PRF
bottom of page