top of page

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Εξαιρετική πρώτη εντύπωση. Όμορφη υποδοχή σε έναν υπέροχο χώρο που φαίνεται να απολαμβάνουν όσοι εργάζονται εκεί. Η γιατρός εμπνέει εμπιστοσύνη και φαίνεται ότι είναι σωστή επαγγελματίας. Επιπλέον με συμβούλεψε σχετικά με θέμα που έχει προκύψει στο ανήλικο παιδί μου. Κάναμε μια όμορφη αρχήκαι έχουμε και συνέχεια!

E.K

Μοντέρνο περιβάλλον, χώρος πεντακάθαρος όπως αρμόζει σε ένα ιατρείο. Η βοηθός της φιλόξενη και εξυπηρετική, χειρίζετε με άνεση το ψηφιακό περιβάλλον του ιατρείου. Η γιατρός έμπειρη, ένας ζεστός άνθρωπος, με σεβασμό στον ασθενή και τις ιδιαιτερότητες του καθενός. Επεξηγηματική και αναλυτική ως προς τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Επαγγελματισμός 100%. Την εμπειστεύομαι απόλυτα!

M.Z

Η κ. Χωραφά ήταν εξαιρετική. Με υποδέχτηκε εγκάρδια και με έκανε να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή. Ήταν πολύ οργανωμένη, έμπειρη και αποτελεσματική. Ο χώρος του ιατρείου της ήταν καταπληκτικός, πεντακάθαρος και μοντέρνα διακοσμημένος. Με έκανε να νιώσω ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Ότι ακριβός χρειαζόμουν! 

Ζ.Λ

Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας που μπορείς να τον εμπιστευθείς άφοβα! Την γνωρίζω 20 χρόνια και είναι η οικογενειακή μας γιατρός. Πάντα με καινούριες τεχνικές και επιστημονικά καταρτισμένη, πρόθυμη με χαμόγελο και ευαισθησία προς τον άνθρωπο που το έχει ανάγκη. 

Σ.Κ

Θέλω και εγώ με τη  σειρά μου να επιβεβαιώσω ότι ο συνδυασμός επιστήμης και ανθρωπιάς την χαρακτηρίζει. Επιτέλους θα έχω και εγώ την οδοντίατρο μου. 

Μ.Μ

Είχα πολύ καιρό να επιστεφτώ οδοντίατρο για τους λόγους που όλοι φοβόμαστε και ξέρουμε. Αλλά με την Γεωργία Χωραφά στο Denticare, όλα πηγαν υπέροχα. Όχι ότι το διασκέδασα αλλά ήταν η καλύτερη από τις χειρότερες που θέλει να αποφύγει κανείς, αλλά δεν μπορεί. Γεωργία ευχαριστώ! Άμεση, γρήγορη, οργανωμένη, προσεκτική και κυρίως με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα. Εύχομαι να μην ξαναπροκύψει, αλλά ξέρω ότι είσαι εκεί. 

Γ.Ρ

I have known Georgia for over 30 years. I live in the USA and spent my winter in my country Greece this past winter. I had a misfortune with a tooth and Georgia and her team took care of it. I went back for more work last month. Now still living in the USA I will always go (and my wife now) to Georgia for my dental needs. 

J.V

Την ώρα που εργάζετε διακρίνεις έναν άνθρωπο που τόσο δοσμένο στη δουλειά του, έναν άνθρωπο που το επάγγελμά του τον "γεμίζει", μια οδοντίατρο που "ζωγραφίζει".

Ε.Μ

Να ξεκινάει ο μήνας σου με οδοντίατρο καλό δεν το λες... Εκτος αν ξεκινάει με ΑΥΤΗ την οδοντίατρο. Δεν βαριέμαι ποτέ να το λέω ότι τους ανθρώπους που έχουν πάθος με την δουλειά τους, τους αγαπώ λίγο περισσότερο! Η Georgia Horafas είναι μια από αυτούς! Το ριζικά ανακαινισμένο ιατρείο της, μοιάζει βγαλμένο από σελίδες περιοδικού και αυτό σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό της και την φιλική της προσέγγιση φτιάχνουν ένα κοκτέιλ ικανοποίησης για εμάς που ψάχνουμε το τέλειο! Ευχαριστώ για το νέο χαμόγελο! 

Ε.Κ

Εξαιρετική γιατρός! Δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια. Πολύ φιλική και επικοινωνιακή, δεν σου μεταδίδει καθόλου το γνωστό φόβο με τους οδοντιάτρους, εξηγώντας σου τα πάντα. Ο χώρος πρόσφατα ανακαινισμένος και καθαρός. Η γραμματέας η Ντενίς εκπληκτική και εξυπηρετική. Πρώτη φορά στη ζωή μου πηγαίνω στον οδοντίατρο με χαρά, χωρίς άγχος και στρες. Γεωργία Χωραφά από κάθε άποψη, δαγκωτό! 

Ε.Μ

Δεν είναι μόνο εξαιρετική επιστήμονας, αλλά η πιο γλυκιά και ήρεμη οδοντίατρος που έχω γνωρίσει - πράγμα ιδιαίτερα συμαντικό για εμένα την φοβιτσιάρα. Ο χώρος επίσης υπέροχος, πρόσφατα ανακαινισμένος, ηρεμή το μάτι και την ψυχή. Προσφέρονται φανταστικές θεραπείες αισθητικής, οδοντιατρικής και αντιγήρανσης!! Ευχαριστώ πολύ που φροντίζεις τα δόντια μου και το πρόσωπο μου!! 

Ο.Σ

Εξαιρετική επιστήμων και εξαιρετικός άνθρωπος με ευχάριστη προσωπικότητα. Πλήρως καταρτισμένη στο αντικείμενο της και πρόθυμη όχι μόνο να απαντήσει σε τυχόν απορίες, αλλά σπεύδει να δώσει και όλες τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για το πρόβλημα. Είναι γρήγορη και αποτελεσματική, μεθοδική και σύγχρονη, συνδυάζοντας την αισθητική με το αποτέλεσμα! Σύγχρονος χώρος, καλαίσθητος και καθαρός! 

Ε.Δ

Η καλύτερη οδοντιατρική εμπειρία που είχα ποτέ! Δεν ένιωσα απολύτως κανέναν πόνο. Η γιατρός κ. Γεωργία Χωραφά μου εξήγησε τα πάντα λεπτομερώς και με έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Α.Α

Ως έκτακτο και επείγων περιστατικό έδωσε την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση με απόλυτη αφοσίωση και πίστη ότι "Όλα θα διορθωθούν και θα ξαναβρώ το χαμογελό μου." Αυτή η θετική προσέγγιση και η απεριόριστη φροντίδα της προς τον ασθενή, σε συνδυασμό με τις υψηλόβαθμες οδοντιατρικές της γνώσεις και την πολυετή της πείρα, την καθιστούν ως μια καταξιωμένη οδοντίατρο.

Λ.Μ

Όμορφο και πολυ καθαρό περιβαλλον, ένιωσα ασφάλεια. Ευχάριστη και ευγενικοί όλοι με επαγγελματίσμο!! 

Θ.Μ

Πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Η γιατρός φάνηκε έμπειρη, ευγενική και επικοινωνιακή . Με ενημέρωσε με λεπτομέρεια και μου πρότεινε λύσεις. Ο χώρος πολύ καθαρός, το προσωπικό ευγενικό και η τήρηση της ώρας του ραντεβού ακριβής. Πολύ ευχαριστημένος! 

Φ.Σ

bottom of page