Εμφυτεύματα
Προσθετική
Αισθητική Οδοντιατρική
Λεύκανση
Τεχνική αλλαγής χαμόγελου σε μια συνεδρία
Περιοδοντική θεραπεία
Παιδοδοντία
Συνεργασία με
Ορθοδοντικό - Γναθοχειρουργό

Εμφυτεύματα:

Από το 1997 τοποθετούμε εμφυτεύματα με απόλυτη επιτυχία. Η τοποθέτηση γίνεται σε συνεργασία με εξειδικευμένο γναθοχειρουργό στο χώρο μας, εύκολα και ανώδυνα, ελαχιστοποιώντας έτσι την ταλαιπωρία για τους ασθενείς μας στο ελάχιστο δυνατό. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε  τις νέες φιλικές τιμές μας, αλλά και να πληροφορηθείτε τις δυνατότητες που δημιουργούνται από τον επαναστατικό αυτό τομέα της Οδοντιατρικής.

Προσθετική: 

 

Η εικοσαετής εμπειρία μας, αλλά και η συνεργασία με ένα από τα καλύτερα Οδοντοτεχνικά Εργαστήρια, εγγυάται την καλύτερη προσθετική αποκατάσταση, που μπορείτε να αποκτήσετε, είτε αυτή αφορά την Ακίνητη Προσθετική (στεφάνες, γέφυρες, όψεις κλπ), είτε την Κινητή (ολικές και μερικές οδοντοστοιχίες)  Αισθητική και λειτουργική τελειότητα στις Προσθετικές Αποκαταστάσεις σας λοιπόν, τώρα και με εύκολο τρόπο πληρωμής, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα!

Αισθητική Οδοντιατρική:

 

Παρακολουθώντας συνεχώς την εξέλιξη στα οδοντιατρικά υλικά και στον εξοπλισμό, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άριστο αισθητικά χαμόγελο, είτε αυτό αφορά σε μια απλή έμφραξη, είτε σε έναν συνδυασμό με λεύκανση και όψεις από ρητίνη ή πορσελάνη

Λεύκανση : 

 

Ένα λευκό, φωτεινό, όμορφο χαμόγελο είναι η πρώτη σας επαφή και η πρώτη εντύπωση που δημιουργείτε στον περίγυρο σας, είτε αυτός είναι επαγγελματικού, είτε προσωπικού χαρακτήρα. Βελτιώστε λοιπόν την εικόνα σας, και μαζί τις πιθανότητες για μια καλύτερη ζωή, σε όλους τους τομείς. Η Λεύκανση επιτυγχάνεται, εύκολα και ανώδυνα, σε ένα ραντεβού στο ιατρείο, στο σπίτι σας την ώρα που ξεκουράζεστε, ακόμη και όταν κοιμάστε.

Και για εσάς που έχετε απορίες σχετικά με τη λεύκανση ακόμη και ενδοιασμούς, διαβάστε μερικές απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα σας.

 

Η ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ;

 

Η κλινική εμπειρία και έρευνα πολλών ετών έχει αποδείξει ότι η λεύκανση δεν έχει επιβλαβείς επιπτώσεις στα δόντια και στα ούλα. Ίσως  κατά την διάρκεια της διαδικασίας, εμφανιστεί ευαισθησία στο κρύο η οποία είναι παροδική και εξαλείφεται εντελώς μετά το πέρας της θεραπείας. Ο οδοντίατρος που είναι σωστά ενημερωμένος και διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό, μπορεί να προσφέρει στον ασθενή του το μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα, με την ελάχιστη δυνατή ενόχληση

Ορισμένες δυσχρωμίες είναι επιφανειακές, ενώ  άλλες είναι εσωτερικές. Και τα δύο είδη μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από έναν οδοντίατρο.  Η  επαγγελματική λεύκανση αποτελεί την καλύτερη λύση για την ασφαλή λεύκανση των δοντιών .

 

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΛΕΥΚΑΝΣΗ

 

Τα αποτελέσματα της λεύκανσης έχουν μεγάλη διάρκεια, αλλά ανάλογα με τις διατροφικές συνήθειες και τον τρόπο ζωής του ασθενή, ενδέχεται να χρειαστεί συντήρηση του αποτελέσματος ανα διαστήματα.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ!

 

Σο πλαίσιο της επίσκεψης , ο οδοντίατρος πρέπει να κάνει  μια αρχική διάγνωση, να προσφέρει έναν επαγγελματικό  καθαρισμό και να ενημερώσει τον ασθενή  για την κατάλληλη μέθοδο λεύκανσης  για την περίπτωσή του.

 

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε αρκετά. Μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τεχνική αλλαγής χαμόγελου σε μια συνεδρία:
 
Υπάρχει κάποια ατέλεια στο χαμόγελο σας, που σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα και να αποφεύγετε τον φακό;  Είτε σε συνδυασμό με λεύκανση, είτε όχι, μπορεί να μεταμορφώσετε το χαμόγελο σας, με ανασυστάσεις των πρόσθιων έξι δοντιών σας, σε άλλο σχήμα, μέγεθος, χρώμα.
Επικοινωνήστε μαζί μας και κατόπιν συνεννόησης, σε ένα και μόνο ραντεβού, αλλάξτε για πάντα τη διάθεση σας, χαρείτε τις όμορφες στιγμές σας, γελάστε άφοβα.

Περιοδοντική θεραπεία :

Η Περιοδοντίτιδα είναι μια πολύ διαδεδομένη πάθηση των ουλων, που συναντάται σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ασθενών. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη της Περιοδοντικής Νόσου, ούτε βέβαια υποψιάζονται ότι μπορεί να έχουν προσβληθεί και οι ίδιοι.
Είναι μια μορφή προχωρημένης ουλίτιδας, κατά την οποία εκτός των ούλων, αρχίζει να αλλοιώνεται και το οστό της γνάθου, με αποτέλεσμα, τα δόντια, χάνοντας την επαρκή στήριξη τους, αποκτούν μεγαλύτερη κινητικότητα και τελικά πέφτουν.
Το ευχάριστο είναι ότι αν διαγνωστεί εγκαίρως θεραπεύεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό.
Στα ιατρεία μας, υπάρχει η δυνατότητα αυτής της θεραπείας, σε συνεργασία με Περιοδοντολογο, για τις πλέον δύσκολες και προχωρημένες φάσεις της νόσου αυτής.

Παιδοδοντία :

Η Παιδοδοντία εστιάζει στην φροντίδα των νεογιλών, αλλά και των μόνιμων  δοντιών, μόλις αυτά αρχίσουν να ανατέλλουν. Στα ιατρεία μας,  καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να νοιώσουν τα παιδιά, άνετα και ασφαλή, ώστε να μετατρέψουμε μια πιθανόν αγχώδη κατάσταση, σε μια άνετη και αποδεκτή από το παιδί, οδοντιατρική συνεδρία.

Γναθοχειρουργική:

Σε συνεργασία με εξειδικευμένο Γναθοχειρουργό, στα ιατρεία μας υπάρχει η δυνατότητα:

 

 

•τοποθέτησης εμφυτευμάτων

 

•ακροριζεκτομών

 

•χειρουργικής εξαγωγής έγκλειστων και ημιεγκλειστων

 

•αφαίρεσης κύστεων και γενικότερα οποιασδήποτε μικροχειρουργικής επέμβασης.

 

 

Κι όλα αυτά, ανώδυνα, σε ένα άνετο περιβάλλον, ώστε ακόμη κι αυτές οι  μικροεπεμβάσεις να παύουν πια να σας αγχώνουν.

 

 

Ορθοδοντική:

Για τα ορθοδοντικά προβλήματα των μικρών μας ασθενών, υπάρχει μόνιμη συνεργασία με εξειδικευμένο Ορθοδοντικό, για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ενδοδοντία:

Για τις δύσκολες ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις) υπάρχει συνεργασία με εξειδικευμένη ενδοδοντίστρια, που καλύπτει τις ανάγκες σας στα ιατρεία μας, ελαχιστοποιώντας έτσι περιττές μετακινήσεις, ταλαιπωρία και έξοδα. 

endodentistry.png